Crescendo

Kort produktinformation

  • Hela kaffebönor
  • Extra mörkrost
  • Arabicakaffe
  • Rainforest alliance certifierat
  • Innehåller cirka 80 mg koffein per kopp
  • Dosera 9 g kaffebönor/kopp alternativt 60 g kaffe/liter vatten

Crescendo är ett mustigt och extra mörkrostat kaffe med kraftfull arom och lång intensiv eftersmak.

Kaffebönorna är 100% arabicakaffe från Brasilien, Centralamerika, Colombia och Östafrika. Kaffet är certifierat av Rainforest Alliance, vilket är en oberoende organisation som arbetar för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för kaffeodlare och att bevara den biologiska mångfalden.

En god kopp kaffe
Crescendo är ett extra mörkrostat kaffe som passar perfekt för dig som dricker kaffe med mjölk eller bara vill ha ett mustigt och mörktrostat kaffe.

Hållbarhet på kaffet
Kaffebönorna bör förvaras torrt och svalt i väl tillsluten originalförpackning, då bevaras aromerna som bäst. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 30 dagar. Löfbergs hela kaffebönor är förpackade i en skyddande atmosfär.

När kaffet är slut
Hjälp oss att återvinna förpackningen genom att sortera den som plast. Kaffesump sorteras som matavfall och kan komposteras.

Smakprofil

Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345

Kaffedrinkar

Du vet väl om att kaffe är en utmärkt ingrediens för goda drinkar?

Du kanske även gillar

The espresso

The espresso

Hela kaffebönor
1kg
Ett kraftigt och fylligt espressokaffe med toner av bröd och choklad. Read more about The espresso
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345

Espresso

Hela kaffebönor
400g
Ett kraftigt och fylligt espressokaffe med toner av bröd och choklad. Read more about Espresso
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345

Mörkrost

Hela kaffebönor
400g
Ett extra mörkrostat kaffe med intensiva toner av mörk choklad och spännande kryddiga toner. Read more about Mörkrost
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345
Hela kaffebönor Brazil

Brazil

Hela kaffebönor
400g
Ett mellanrostat kaffe som bjuder på söta toner av smörkola och hasselnöt. Read more about Brazil
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345